‘Merijntje is gedreven in haar vak, maar ook als mens, en ze heeft altijd leuke, nieuwe ideeën. Ze werkt snel, is oprecht betrokken.’ Johanna

Reacties

‘Merijntje en ik werken al een tijdje nauw samen bij het maken van ledenblad De Stroom van het Apostolisch Genootschap. Zij geeft dit blad in haar eentje vorm, en ik ben degene die ervoor zorgt dat alles geredigeerd en gefotografeerd is, zodat zij goed kan werken.

Tijdens het vormgeven hebben we vrijwel dagelijks contact over indeling, koppen, beeld, lettertypes, kleurvakken, en dat ervaar ik als heel prettig. Merijntje verwoordt haar denkstappen zorgvuldig, en neemt ook mijn suggesties serieus, waardoor we samen tot het beste resultaat komen.

Merijntje is gedreven in haar vak, maar ook als mens, en ze heeft altijd leuke, nieuwe ideeën. Zij tilt het ledenblad tot een hoog niveau qua uitstraling. Ze werkt snel, is oprecht betrokken. Een topvrouw met wie je zowel serieus kunt zijn als kunt lachen!’

Johanna Hoogendam, eindredacteur van magazine De Stroom

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
En nog een aantal mooie reacties:

‘Ik wilde een dichtbundel die doet denken aan een prentenboek voor grote mensen.’ Boudewijn Betzema is verhalenverteller. Hij was toe aan zijn tweede dichtbundel, Dwarsdoor.
Lees verder >

‘Dankzij Merijntje ligt er een logo dat op verschillende manieren te gebruiken is.’ Annemarieke Meelker is een van de initiatiefnemers van de documentaire SamenZelf. Dit is een film van Mari Sanders over de manier van lesgeven van Bartiméus, een instelling die slechtziende en blinde mensen passend onderwijs biedt. Via deze film maak je kennis met de leermethodiek: SamenZelfKunde.
Lees verder >

‘Omdat ik op hoog niveau ging promoveren, moest ik dat doen op professionele wijze.’Yoran M. Hummel is general manager van het imaging corelab van het UMCG. Hij liet zijn proefschrift ontwerpen door merijntje aan de rijn.
Lees verder >