Meerjaren visie Apostolisch Genootschap

De meerjarenvisie van het Apostolisch Genootschap op prikkelende, creatieve wijze verbeeld in een typografische woordwolk.

Lees verder >

uitnodiging zangerssamenkomsten

Voor de uitnodiging Zangerssamenkomsten 2013 in opdracht van Het Apostolisch Genootschap werd door merijntje aan de rijn het lied ‘worden en zijn’ als basis gekozen.

Lees verder >

Flyer Mallon life coaching

Voor Christine Mallon mocht Merijntje aan de Rijn deze flyer ontwerpen ter promotie van een nieuwe dienst: life coaching.

Lees verder >

campagne SamenZelf

In opdracht van REA Collega locatie Bartiméus heeft merijntje aan de rijn promotiemateriaal ontworpen voor de documentaire SamenZelf.

Lees verder >

campagne speel je mee?!?

Merijntje aan de rijn is verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe campagne-stijl voor de tweejaarlijks terugkerende wedstrijd ‘maak wat je raakt’ van Het Apostolisch Genootschap.

Lees verder >

map jongste jeugd

Merijntje aan de rijn is verantwoordelijk voor het ontwerp van een werkmap met diverse toebehoren voor de jongste jeugd van Het Apostolisch Genootschap.

Lees verder >

flyers Arnhem City for Compassion

Arnhem City for Compassion deed een ‘durf-te-vragen-sessie’ met Linda Commandeur. Enkele uitspraken die daaruit kwamen heeft merijntje aan de rijn uitgewerkt tot affiches/kaarten.

Lees verder >

luisterkaarten voor VOCARTE

Gedichten van Boudewijn Betzema ingesproken op cd en omhuld door een mooie kaart ontworpen door merijntje aan de rijn.

Lees verder >

Toon meer projecten