magazine QPQ

Een ludiek idee werd werkelijkheid: het tijdschrift QPQ in opdracht van Stichting Sociaal Ondernemen (SSO) voor, door en over sociaal ondernemers.

Niet voor niets draagt QPQ de ondertitel ‘Het nieuwe ondernemen’ daar er veel in beweging is op het gebied van sociaal ondernemen. Echter een stevig platform voor deze vooruitstrevende, innovatieve ondernemers ontbrak. Het was een droom van SSO een tijdschrift op te zetten als start voor dit nieuwe platform.
QPQ werd bij De Vormstrateeg door Merijntje ontworpen en begeleid. Zo bedacht zij samen met Petra Kroon de briefings voor de fotografen. Verder zette ze de ontwerpstijlen voor de verschillende artikelen op en ontwierp de gehele basis lay-out voor dit magazine.

Tijdens de productie van nummer 1 begeleidde Merijntje de verschillende ontwerpers die meewerkten aan het magazine met een omvang van 188 bladzijdes. Het formaat 23 x 31 cm gaat uit van de minst mogelijke verspilling van papier bij een maximaal formaat voor een magazine. De zorgvuldig gekozen papiersoort is op verschillende fronten zeer milieuvriendelijk. Het drukwerk werd gedrukt met eco-inkten in een milieuvriendelijke drukkerij. (ontwerp @ De Vormstrateeg)

Opzoek naar een vooruitstrevend ontwerp voor een innovatief magazine? Neem contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Volgende > < Vorige