Logo, flyer, visitekaartjes Sancia voor balans

Sancia Pennekamp geeft massagetherapie en coaching. Merijntje aan de Rijn mocht het nieuwe ontwerp verzorgen van een flyer en visitekaartje, het logo van Sancia voor balans mocht ik re-stylen.

Sancia helpt haar klanten door middel van massagetherapie en coaching af van overbelasting (ene zijde van de flyer) naar geen of minder last (andere zijde van de flyer). Door de klachten én de positieve effecten van de coaching op 1 flyer samen te voegen, weten potentiële klanten dat het mogelijk is om van hun klachten af te komen zodat het leven weer wat lichter wordt.

De uitstraling van het typografische logo van Sancia voor balans en de kleurstellingen van haar huisstijl zijn gelijk gebleven aan de uitstraling van het vorige ontwerp. Toch is alles net even verfijnder geworden en doordat ik de kleuren in de fotografie iets heb aangepast, is het kleurenpalet versterkt.

Heb je ook een flyer met heldere boodschap nodig? Of heb je zin in een subtiele verandering van je logo? Ook dat kan bij mij. Neem gerust contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Volgende > < Vorige

logo

logo

flyers

flyers

visitekaartjes

visitekaartjes