Logo & advies De Kennis-illustrator

Voor Linda van Erve, De Kennis-illustrator, ontwikkelde Merijntje aan de Rijn een woordmerk bij haar illustratie en adviseerde haar tijdens de bouw van haar nieuwe website.

Zo kan het ook gaan: de illustrator wil een logo mét gebruikmaking van een beeldende illustratie van haar hand! In samenspraak met Linda van Erve ontwierp ik dit logo waarbij het typografische deel van mijn hand is en de illustratie na verschillende brainstormsessies met mij van haar hand. Een logo wat een verhaal vertelt, het verhaal van de effecten van de illustraties van Linda, De Kennis-illustrator.

Naast het ontwerpen van haar logo kon ik Linda op het gebied van kleurgebruik adviseren bij de bouw van haar nieuwe website. Door middel van handige kleuren-overzichten en door mee te kijken bij de ontwikkeling van de website hielp ik Linda hierbij met de puntjes op de i.

Ook sterk behoefte aan advies op maat op het gebied van huisstijlontwerp en kleurgebruik? Neem gerust contact met .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Volgende >

logo

logo

kleurgebruik

kleurgebruik

kleurgebruik

kleurgebruik