huisstijl ZinVol

HERKENBAARHEID: Maak een illustratieve, eigenzinnige huisstijl voor het bedrijf ZinVol van coach Miranda Apeldoorn waarin lichtheid de toon zet. Het ontwerp vindt aansluiting bij wie Miranda is en wat zij wil uitstralen.

Stap 1 in je marketing: zorg voor herkenbaarheid! Die herkenbaarheid bestaat uit meerdere aspecten waaronder de eigenheid die je uitstraalt, zichtbaar in jouw huisstijl. Daarom kwam Miranda Apeldoorn bij merijntje aan de rijn met de vraag om een huisstijl voor haar bedrijf ZinVol. Een huisstijl die recht doet aan de manier waarop Miranda haar coaching in de praktijk brengt. Miranda Apeldoorn is namelijk ‘geen standaard coach’. Ze werkt op een geheel eigen, ludieke wijze met klanten die bij haar passen. Een van de reacties van een klant op deze werkwijze (Marcel van Driel): ‘Miranda snijdt de bullshit weg.’ Dit werd samen met de andere wensen van Miranda een uitdagend uitgangspunt voor het ontwerp van deze huisstijl.

De vier basiskleuren van de huisstijl stralen warmte, openheid en professionaliteit uit. De vrolijkheid, het plezier wat je kunt hebben in je werk, spatten er vanaf. Het woordmerk is voorzien van een krachtige slogan ‘ondernemen op jouw manier’ en is in het totale ontwerp aangevuld met een kartelrand. De gestempelde icoontjes zorgen ervoor dat deze huisstijl vrij speels is geworden en geven daarnaast het gevoel dat je bij Miranda aan het juiste adres bent voor een oplossing die bij jou past.

Het productaanbod van Miranda zal in de nabije toekomst onder andere bestaan uit 7 workshops die samen een geheel vormen. De workshops maken, voor de zelfstandig ondernemer, het marketingverhaal tot ‘een fluitje van een cent’. Met de set ansichtkaarten die zijn voorzien van prikkelende slogans kan Miranda de workshops gaan promoten.

Neem contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address) als je écht herkenbaar wilt zijn met jouw nieuwe huisstijl!

Volgende > < Vorige

logo

logo

ansichtkaart 'Focus geeft ruimte'

ansichtkaart 'Focus geeft ruimte'

briefpapier en visitekaartje

briefpapier en visitekaartje

set ansichtkaarten

set ansichtkaarten