huisstijl ZIJN VOL ZIN

In opdracht van Laura Jonker heeft merijntje aan de rijn een huisstijl ontwikkeld op basis van de website van ZIJN VOL ZIN.

Laura Jonker is meditatiedocent en is begin 2014 haar eigen bedrijf ZIJN VOL ZIN gestart. ‘Meditatie op locatie’ is een van de pijlers van haar bedrijf.
Laura: ‘Iedere dag 15 tot 30 minuten Unplug & Recharge in deze drukke, volle, rijke wereld geeft de benodigde kalmte, een gevoel van veiligheid en vrijheid en een energieboost.’

Het beeldmerk van een mediterend persoon vormt de basis van de huisstijl. Het beeldmerk is opnieuw getekend en door merijntje aan de rijn aangevuld met een woordmerk. De O van het woordmerk wordt letterlijk gevuld door het hoofd van het beeldmerk. Het woordmerk kan eventueel los worden gebruikt zonder beeldmerk. Naast dit logo ontwikkelde merijntje aan de rijn een strakke basis voor flyers en affiches die zowel digitaal als gedrukt gebruikt kunnen worden. Door het beeldmerk te laten bestaan uit foto’s en ‘zwevend’ op witte vlakken te gebruiken is een cleane huisstijl ontstaan die heel herkenbaar is en meteen het gevoel geeft van wat je met meditatie op wilt roepen: “free flow of energy”.

Laura: ‘Merijntje heeft me met deze heldere, herkenbare huisstijl een spreekbuis gegeven!’

Opzoek naar een ontwerper die het effect van meditatie in beeld kan brengen? Neem contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Volgende > < Vorige

beeldmerk gevuld met lentebladeren

beeldmerk gevuld met lentebladeren

woordmerk en beeldmerk

woordmerk en beeldmerk

affiche

affiche

affiche

affiche

beeldmerk gevuld met boomschors

beeldmerk gevuld met boomschors

beeldmerk gevuld met gras

beeldmerk gevuld met gras