Huisstijl Mallon, waarden in praktijk

HERKENBAARHEID: Ontwerp van huisstijl voor Mallon, waarden in praktijk bestaande uit woordmerk, beeldmerk met uitgebalanceerd kleurenpalet, inclusief huisstijlelementen zoals bewerking van foto’s voor de website.

Eenvoudig zakelijk doch vriendelijk woordmerk met als basis een beeldmerk gemaakt van de triskelion. Beeldmerk en woordmerk kunnen los van elkaar gebruikt worden. De triskelion is helemaal teruggebracht naar zijn kern: drie spiraalvormen. De spiraalvorm heeft een link met de eeuwigheid, met teruggaan naar de kern. De spiraalvorm vind je terug in een vingerafdruk of in de vorm van het universum, de vorm van een golf, vormen in planten en dieren.

Christine Mallon over de triskelion: ‘Hoe je een triskelion ook gooit, hij zal staan. Omdat ik denk dat als je weet vanuit welke waarden je wilt leven, je in allerlei levenssituaties standvastig staat en je de vrijheid geeft om te reageren en te leven zoals jij dat wilt. Staat ook voor beweging, verandering, ontwikkeling, wijsheid.’

Voor de beelden op de website hebben we gekozen voor architectuur. Gebouwen die een beeld geven van de gebieden waarvoor Christine Mallon werkzaam is: onderwijs, overheid, particulier, zorg. De foto’s zijn bewerkt met silhouetten van mensen in verschillende situaties die wederom te maken hebben met deze gebieden. Het ontwerp voor de website heeft een ‘responsive’ layout en is hierdoor zowel op mobiel als op pc goed leesbaar.

Christine Mallon over het werk van Merijntje: ‘Ontwerpen van Merijntje gaan niet over mooi of niet-mooi, ze overstijgen goed of slecht, gaan voorbij aan smaak. Als ik een beweging op gang wil brengen met de communicatie vraag ik Merijntje voor het ontwerp. Merijntje wil net als ik dat communicatie verder gaat dan zichtbaarheid of bekendheid, een ontwerp moet inspireren.’

Een waardevolle huisstijl laten ontwerpen? Neem contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Volgende > < Vorige

beeldmerk

beeldmerk

logo

logo

website pc en mobiel

website pc en mobiel

visitekaartjes

visitekaartjes

notitieblok

notitieblok

waardenkaart

waardenkaart