boek Alp Internationaal Management Agrifirm Hongarije

Zes mannen met verschillende leidinggevende functies gingen op reis. Ze reisden voor hun studie aan de Nederlandse Business School naar Hongarije.

Samen onderzochten ze de mogelijkheden voor het toepassen van het Lean Six Sigma systeem bij het bedrijf ‘Agrifirm’. Terug in Nederland schreven ze een rapport. Ze vroegen merijntje aan de rijn dit rapport samen te voegen met de ervaringen die zij hadden opgedaan. Zodat iedereen die de taal van de studie niet spreekt, zou kunnen begrijpen wat zij in Hongarije geleerd hadden en hadden meegemaakt.

In de vorm van katernen met foto’s, schutbladen met foto’s, katernen met interviews die merijntje aan de rijn af nam, wordt de rapporttekst afgewisseld met de bijzondere ervaringen. In verschillende lagen van het boek zie je de cultuurverschillen tussen de zes mannen, tussen Nederland en Hongarije maar ook tussen de bedrijfsculturen.

Het rapport werd beoordeeld met een 9.2 waarbij met name de vormgeving en uitvoering uitgebreid werden geroemd.

Op unieke wijze je rapport laten ontwerpen in de vorm van een afwisselend boek? Neem contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Volgende > < Vorige