brochure ‘algemeen’ SHGW en ICS

Investeerders inspireren om te werken en te investeren zoals Stichting Het Groene Woud (SHGW) en International Child Support (ICS) doen.

Dat was het doel van de serie brochures die Merijntje ontwikkelde bij De Vormstrateeg. De serie beslaat twee landen: Kenia en Tanzania. Het gevoel van deze landen moest aanwezig zijn in de brochures maar niet overheersen. Juist de professionele aanpak van de projecten van SHGW en ICS vormen de basis voor deze chique brochures. De stijl die Merijntje ontwikkelde bestaat uit vormen van bomen die groeien in deze landen, gecombineerd met een aantal kleuren uit de vlaggen. In de bomen zijn foto’s geplaatst van de projecten zelf. De uitgebalanceerde vormtaal wordt compleet gemaakt met icoontjes die staan voor de betreffende projecten welke worden belicht in de brochures. De brochures worden gepresenteerd in een map die werd bedrukt met hoogglanslak.

Investeerders prikkelen tot een professionele aanpak? Neem contact op met .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Volgende > < Vorige