Merijntje aan de Rijn

Ontwerpstudio Merijntje aan de Rijn helpt creatieve ondernemers om zichtbaar te worden op een ontspannen manier

Over mij

Word ontspannen zichtbaar

Ben je ondernemer en het middelpunt van jouw bedrijf? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat jij jezelf zichtbaar maakt, je bent het gezicht van jouw bedrijf.

Hoe zou je het vinden als je zichtbaar kunt worden op een ontspannen manier? Door de inzet van een huisstijl & jouw persoonlijke uitstraling waarin het hele plaatje klopt?

Visie
Mijn naam is Merijntje Betzema. Ik ben grafisch ontwerper en image consultant. Bij alles wat ik doe, geloof ik dat schoonheid en balans ervoor kunnen zorgen dat jij ontspannen zichtbaar wordt mét zelfvertrouwen. Het beeld dat we samen van jou en je bedrijf neerzetten, komt ten goede aan de verbinding die je wilt maken met je klanten én met jezelf.

Werkwijze
Mijn werkwijze start bij mijn intuïtie: ik luister naar jouw verhaal en vertaal dit naar een beeld wat past bij jou als mens; jij bent per slot van rekening het gezicht van je bedrijf, mensen willen jou leren kennen!

Stel je voor: wat zou het je kunnen opleveren zodra jouw uitstraling volledig in alignment is met wie jij bent als mens en dus met jouw bedrijf?

• op social media
• in al jouw fotografie
• in je huisstijl
• op je website
• tijdens en met de presentaties die je geeft
• de gesprekken die je voert met je klanten of de mensen die je coacht
- alles is een eenheid en ademt wie jij bent!

Door mijn talenten als grafisch ontwerper & image consultant te combineren met de talenten van mensen uit mijn prachtige netwerk, zorgen we er samen voor dat zowel jouw grafische uitstraling als jouw persoonlijke kledingstijl gaan kloppen met wie je bent.

Op een rij wat mijn ontwerpen teweeg brengen:
• Je herkent jezelf erin. Het ontwerp spreekt voor zich en je voelt je er helemaal bij thuis.
• Het ontwerp heeft eigenheid in zich. Daarmee bevestigt het jouw pad, de kant die je op wilt.
• Er bestaat er maar één van. Je wordt er verliefd op en kunt je ogen er niet vanaf houden.

Heb je zin gekregen om te onderzoeken of ik voor jou zo’n verbindend ontwerp kan ontwikkelen? Ik drink graag een kop koffie of thee met je om je plannen te bespreken en kennis te maken. Mail me gerust voor een afspraak .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Lees hier meer over mijn werkwijze.