Logo & advies De Kennis-illustrator

Voor Linda van Erve, De Kennis-illustrator, ontwikkelde Merijntje aan de Rijn een woordmerk bij haar illustratie en adviseerde haar tijdens de bouw van haar nieuwe website.

Lees verder >

Huisstijl Mallon, waarden in praktijk

HERKENBAARHEID: Ontwerp van huisstijl voor Mallon, waarden in praktijk bestaande uit woordmerk, beeldmerk met uitgebalanceerd kleurenpalet, inclusief huisstijlelementen zoals bewerking van foto’s voor de website.

Lees verder >

Logo, flyer, visitekaartjes Sancia voor balans

Sancia Pennekamp geeft massagetherapie en coaching. Merijntje aan de Rijn mocht het nieuwe ontwerp verzorgen van een flyer en visitekaartje, het logo van Sancia voor balans mocht ik re-stylen.

Lees verder >

Huisstijl GerrieVolgels.nl

HERKENBAARHEID: De onderneming van Gerrie Vogels – gecertificeerd arbeid- en organisatiedeskundige en systemisch coach – ondergaat een naamsverandering. Dit vraagt om een nieuw, persoonlijk logo.

Lees verder >

Infographic ProjectYou

BEWUSTWORDING: met een vrolijke infographic leggen de leden van ProjectYou uit wat hun werkwijze is.

Lees verder >

Natuurlijk zichtbaar als introvert

HERKENBAARHEID: In opdracht van Marloes Bouwmeester ontwerpt Merijntje aan de Rijn een huisstijl voor ‘Natuurlijk zichtbaar als introvert’.

Lees verder >

Huisstijl Deventer Schaapskudde

HERKENBAARHEID: Nieuwe huisstijl voor de Deventer Schaapskudde met belettering voor de witte bus van schaapsherder Marianne Gaspersz, visitekaartjes en briefpapier.

Lees verder >

huisstijl ZinVol

HERKENBAARHEID: Maak een illustratieve, eigenzinnige huisstijl voor het bedrijf ZinVol van coach Miranda Apeldoorn waarin lichtheid de toon zet. Het ontwerp vindt aansluiting bij wie Miranda is en wat zij wil uitstralen.

Lees verder >

Toon meer projecten