Boek ‘Dwarsdoor’

ACTIE & PRODUCT: ‘Een prentenboek voor volwassenen maken én verkopen.’ Dat was de wens van Boudewijn Betzema voor het ontwerp van deze gedichtenbundel ‘Dwarsdoor’.

Lees verder >

boek ‘Mijn verhaal doet er toe’

Het Centrum Ontmoeting in Levensvragen (COiL) uit Nijmegen vroeg merijntje aan de rijn het boek ‘Mijn verhaal doet er toe’ geschreven door Ren Lantman te ontwerpen.

Lees verder >

Boek ‘Zingeving in organisaties’

BEWUSTWORDING: Arie de Vries (directeur van NIM Maatschappelijk Werk) vroeg merijntje aan de rijn zijn dissertation ‘Zingeving in organisaties, granulaat of menselijke maat’ te ontwerpen zodat lezers geïnspireerd raken zich ook in te zetten voor zingeving op de werkvloer.

Lees verder >

boek Alp Internationaal Management Agrifirm Hongarije

Zes mannen met verschillende leidinggevende functies gingen op reis. Ze reisden voor hun studie aan de Nederlandse Business School naar Hongarije.

Lees verder >

boek ‘Koken? Dat doe je lekker zelf!’

Een uniek kookboek met de heerlijkste recepten te koken door kinderen. Geen perfectie maar plezier en verwondering, dat is wat dit kinderkookboek zo leuk maakt.

Lees verder >

boek Over leven met dementie

De moeder van Ita van Dijk lijdt aan dementie. Ita schrijft hier sinds het begin van deze ziekte blogs over.

Lees verder >

proefschrift Yoran M. Hummel

Auke Hummel vroeg merijntje aan de rijn een ontwerp te maken voor het proefschrift van zijn zoon Yoran M. Hummel getiteld ‘The role of diastolic left ventricular function in the detection of subtle cardiac damage’.

Lees verder >

boek Mijn verhaal, Wim Aalders

Wat begon als een vraag om hulp bij het opmaken van een naslagwerk over het leven van Wim Aalders eindigde in een project van twee jaar, met als eindresultaat een dik boek.

Lees verder >

Toon meer projecten