Tim de Witte / ProjectYou

Tim de Witte is een van de drie oprichters van ProjectYou, een bedrijf dat jonge, hoogopgeleide starters de kans biedt hun kracht te ontdekken en hun talenten
te benutten.

‘Het ontwerp is in veel gevallen een onderwerp van gesprek.’

Tim: ‘We waren een onderneming aan het opstarten, wilden een website laten bouwen en hadden daarvoor behoefte aan een huisstijl. Om mee te communiceren. En een imago op te bouwen.

Het resultaat is wat ons betreft een zeer goed passende huisstijl. Het moest aan aardig wat voorwaarden voldoen! Ons onderbuikgevoel heeft uiteindelijk de doorslag gegeven wat betreft het ontwerp. Daar waren we naar op zoek. Het ontwerp is simpel, stoer, fris en uitdagend. Het is in veel gevallen een onderwerp van gesprek. “Waarom een kikker?” is een veelgestelde vraag, die we altijd met plezier beantwoorden.

Merijntje is in verregaande mate bereid haar klanten tevreden te stellen. Ze bewaakt de grenzen van wat vanuit haar vakgebied gebruikelijk is, maar is tegelijkertijd bereidt daar van af te wijken. Daarnaast is ze betrouwbaar en werkt ze snel en zorgvuldig. Wat ook belangrijk is geweest voor ons is de informele en ongedwongen sfeer. Dat creëert ruimte voor een kritische blik, wat bijdraagt aan het eindresultaat.

Merijntje laat duidelijk blijken veel aandacht te willen besteden aan het verhaal achter de vraag om een huisstijl te laten ontwikkelen. Tijdens het eerste gesprek was er veel ruimte ons verhaal te doen. Ze stelde veel verdiepende vragen en is oprecht geïnteresseerd. Dat zie je terug in het resultaat. Daarmee wordt het resultaat voor een groot deel van ons, maar blijft het ook altijd een creatieve productie van Merijntje.’

Bekijk hier het ontwerp voor ProjectYou
Ga terug naar reacties