Merijntje aan de Rijn

Ontwerpstudio Merijntje aan de Rijn geeft organisaties een krachtige uitstraling door helder grafisch ontwerp.

Over mij

Krachtige uitstraling zet aan tot verbinding

Mijn visie
Bij alles wat ik doe, geloof ik dat schoonheid en balans ervoor zorgen dat jij je kunt presenteren mét zelfvertrouwen. Dit komt altijd ten goede aan de verbinding die je wilt maken met de ander en met jezelf.

Je hoeft niet alles zelf te doen! Sommige dingen, zoals ontwerpen, kun je heel goed uitbesteden. Aan iemand die daar blij van wordt, iemand zoals ik. Als ontwerper zet ik mijn beeldende kwaliteiten in voor de communicatie over onderwerpen als zingeving, compassie en maatschappelijke betrokkenheid.

Naast ontwerper ben ik personal shopper & kledingcoach. Ik heb een prachtig product ontwikkeld waarin jouw persoonlijke uitstraling gekoppeld wordt aan de stijl van jouw bedrijf. Lees hier alles over dit product.

Krachtige uitstraling zet aan tot verbinding en helpt mee om de communicatie rondom de onderwerpen die jij als klant van belang vindt naar een hoger niveau te brengen.

Even op een rij wat mijn ontwerpen teweeg brengen:
• Je herkent jezelf erin. Het ontwerp spreekt voor zich en je voelt je er helemaal bij thuis.
• Het ontwerp heeft eigenheid in zich. Daarmee bevestigt het jouw pad, de kant die je op wilt.
• Er bestaat er maar één van. Je wordt er verliefd op en kunt je ogen er niet vanaf houden.

Heb je zin gekregen om te onderzoeken of ik voor jou zo’n verbindend ontwerp kan ontwikkelen? Je bent van harte welkom voor een kop koffie of thee bij mij op kantoor aan de Eusebiusbuitensingel! Mail me gerust voor een afspraak .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Van schets naar ontwerp
Als kind tekenende en schreef ik veel. Met pen en potlood op papier. Daar ligt de oorsprong van mijn werk en onderneming. In het ontwerpproces ben ik altijd op zoek naar een zekere flow: van denken naar voelen naar scheppen en ontwerpen. Het uiteindelijke ontwerp maakt dat mensen blijven kijken. Het brengt iets in hen teweeg.

Lees hier meer over mijn werkwijze.

Portret Merijntje Betzema